Test zimních pneu Fabia

Jaké zimní pneu na Fabii?

Na tomto webu jsme pro vás připravili test zimních pneumatik 2023 pro Škodu Fabii. Může vám dát dobrou představu při výběru zimních pneumatik a snadnou možnost pneumatiky přímo i objednat. Fabia má nejběžnější rozměry pneu 185/60 R14, nebo 195/50 R15. Za příplatek se však mohly objevovat i rozměry 205/45 R16. Nejjistější tedy je nahlédnout do vašeho velkého technického průkazu, kde povolené rozměry pro váš vůz najdete. Následuje samotný test - nejlepší zimní pneumatiky Fabia.

8 rad, jak ušetřit při nákupu pneumatik.
Nechte si je poslat
zdarma na e-mail:

Test zimních pneumatik 2023: Škoda Fabia

NázevHodnocení
1.Continental WinterContact TS 870Více informací
2.Michelin ALPIN 6Více informací
3.Nexen Winguard Snow G WH2Více informací
4.Bridgestone Blizzak LM005Více informací
5.Goodyear UltraGrip 9+Více informací
6.Dunlop Winter Sport 5Více informací
7.Nokian WR A4Více informací
8.Hankook Winter i*cept RS W442Více informací
9.Vredestein Snowtrac 5Více informací
10.BFGoodrich gForce Winter 2Více informací
11.Pirelli WINTER SOTTOZERO Serie III Více informací
12.Matador MP 92 Sibir SnowVíce informací
13.Sava ESKIMO S3+ Více informací
14.Falken EuroWinter HS01 Více informací
Využíváme data z portálu www.test-pneumatik.cz
Rychlá navigace: Test zimních pneumatik 2023 | Jak vybrat zimní pneumatiky? | Dále doporučujeme

Jak vybrat zimní pneumatiky?

Při výběru zimních pneumatik byste se neměli orientovat jen podle ceny. I když neplatí, že nejdražší zimní pneumatika rovná se nejlepší, vybírat z těch nejlevnějších určitě nemůžeme doporučit. Stejně tak, jako šetření ve smyslu využívání letních, či celoročních pneumatik v zimě. Mějte na paměti, že kvalitní zimní pneumatiky mají zejména velký vliv na bezpečnost. Úspora několik stokorun by se vám tedy mohla velmi nevyplatit na výrazně větších škodách na autě, popř. i na zdraví, pokud by vinou nevhodných pneumatik došlo k nehodě.

Velmi dobré je, při výběru zimní pneumatiky, přečíst si test zimních pneumatik 2023. Tyto testy vydává řada renomovaných organizací, jako např. ADAC, AUTOKLUB ČR, apod. I laikovi může dát test zimních pneumatik 2023 dobrou představu o tom, jakou zimní pneumatiku vybrat.

Při výběru zohledněte, co od zimních pneumatik očekáváte. Test zimních pneumatik 2023 objektivně srovnává pneumatiky podle měřitelných parametrů. Každý z vás by si měl ale říci, v jakých podmínkách jezdí a co od zimních pneumatik očekává. I přesto vám test zimních pneumatik 2023 určitě vhodně napoví a poradí.

Dále doporučujeme


Na tomto webu jsme pro vás připravili test zimních pneumatik 2023: Pneumatiky Fabia. Může vám dát dobrou představu při výběru zimních pneumatik pro vaši Fabii a snadnou možnost pneumatiky přímo i objednat.

Provozovatel webu

TOPlist